Fælleshuset

Et dejligt samlingspunkt

Centralt placeret i bebyggelsen for enden af stikvej 3 ligger Fælleshuset (nr. 64), der igennem alle årene har været det samlende midtpunkt for beboerne i Smakkebo og dannet rammen om utallige arrangementer og aktiviteter.

I Fælleshuset afholdes møder, generalforsamlinger, fællesspisninger, julebanko, spontane tiltag, fester, fødselsdage og meget andet. For de mere aktive er der tilbud om yoga og gymnastik samt bordtennis og billard. Større tv-begivenheder i f.eks. fodbold og håndbold ses sammen på storskærm. For børnene er der udenfor en sandkasse samt mulighed for at låne tumlelegetøj.

Den årlige petanqueturnering afholdes på banen lige overfor Fælleshuset, hvor man fra pladsen med bord/bænkesæt kan heppe på duellanterne.

Fælleshuset kan benyttes til arrangementer for op til 50 personer og er udstyret med borde, stole, service og bestik. Der er et godt køkken med de nødvendige køkkenredskaber, 2 komfurer med ovn, mikroovn, køle- & fryseskabe, toilet/bad samt et opbevaringsrum. Der er også to høje stole til mindre børn.

Fælleshuset kan lejes af andelshaverne for et symbolsk beløb, hvilket sikrer det høje aktivitetsniveau og brug af faciliteterne.

Fælleshuset har været med til at skabe og fastholde den gode fællesskabsfølelse og det gode naboskab i Smakkebo. 

Leje af fælleshuset

OBS! Det er kun beboere i Smakkebo, der kan leje fælleshuset.

Kathrine (nr. 28) står for udlejningen af fælleshuset
Kontaktinfo til Kathrine: gadjensen@hotmail.com

Pris for leje af fælleshuset:
Et døgn, hverdag – 100 kr.
Et døgn, weekend – 200 kr.
En aften, hverdag – 25 kr.

Parkering forbudt ved fælleshuset

Når fælleshuset benyttes, skal man bede sine gæster om ikke at parkere på stikvejen og på ‘torvet’ ved fælleshuset (i henhold til kontrakten for udlån af fælleshuset).

Scroll to Top