Lørdag, december 03, 2022

smakkebo logo

Venteliste

Venteliste!!

Er du/I interesseret i en af vores dejlige boliger er der mulighed for at blive skrevet på venteliste.

 1. Indbetal blot kr. 100,00 til foreningens konto i Nordea 2255-3483-916913 (påfør indbetalernavn i bemærkningsfeltet).
   
 2. Fremsend herefter mail til Eva Humlegaard,  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  med yderligere oplysninger om indbetaler (navn, adresse, telefon nr. og mail adresse).
   
 3. Hvert år senest 31. januar fornyes optegning ved at indbetale kr. 50,00 til foreningens konto (din bank kan evt. være behjælpelig med at lave en automatisk overførsel). Undlader man at indbetale de kr. 50,00 hvert år slettes man fra listen.
   
 4. Når der er boliger til salg sendes der brev til alle på ventelisten med oplysning om dato for evt. besigtigelse af andelen.
   
 5. Evt. adresseændring bedes ligeledes meddelt til Eva Humlegaard, på, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

VIGTIGT! For at vi fremover hurtigere kan informere om ledige andele pr. mail har vi behov for din mailadresse – send denne med angivelse af medlems nr. til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Venlig hilsen Bestyrelsen i A/B Smakkebo

 

A/B Smakkebo . Fr. Leyels Vej 2 - 112 . 3070 Snekkersten